Kombinált szilárd és pellet tüzelésű kazán wood &pellet 25
ATTACK WOOD & PELLETATTACK WOOD & PELLETATTACK WOOD & PELLETATTACK WOOD & PELLETPélda a beszerelésre ATTACK WOOD & PELLETPélda a beszerelésre ATTACK

ATTACK WOOD & PELLET 25

 • 93% hatasfokInnovatív környezetbarát magas hatékonyságú kazán – a vásárló maximális kényelme
 • A kazán magas hatékonyságú égése akár 90,5 % (fa) / 90,4 % (pellet)
 • Lambda szondával kiegészített modern elektronika
 • Grafikai és könnyen leolvasható érintőképernyő
 • A turbulátorok és a pellet kamra automatiku – a tisztítás legmagasabb kényelme
 • A fa égése a legnagyobb teljesítményen akár 6 órán keresztül
 • Automatikus átmenet a fa üzemmódról a pellet üzemmódra – flexibilis tüzelőanyag-választás
 • Alacsony üzemeltetési költségek
 • Kiváló minőségű alkatrészek – ellenőrzött minőség
 • Hosszú élettartam
 • Többlépcsős biztonsági koncepció– a biztonság kellemes érzése
 • A rakodó kamra nagy térfogata
A magas komfort érdekében a kazán egy nagy térfogatú rakodó kamrával rendelkezik, amellyel a legmagasabb teljesítményen biztosítja a folyamatos égést 6 órán keresztül, és ez még nem minden. Abban az esetben, ha a kazán jelzést kap hőszükségletre, a fa elégését követően automatikusan el tudja indítani a pelletek égési folyamatát, méghozzá anélkül, hogy a kazán beavatkozást igényelne. Így tudja kihasználni a legolcsóbb hőforrást – fa és a kényelmes és szintén
olcsó hőforrás, a fapellet kombinációja – előnyeit.

Az ATTACK WOOD & PELLET kazán elszívó ventilátorral és egy vízszintes, a rakodó kamrából a füstelvezetést szolgáló füstgáz elvezetővel rendelkezik, amely az ajtók kinyitása után elvezeti a füstöt a kéménybe, biztosítva így a kazán tiszta és pormentes környezetét. A kazán felfűtését egyszerűsíti a középső ajtó. Elegendő a kamra teletöltése és a középső ajtónál történő begyújtás – a felfűtés 10 percen belül és füstmentesen végbemehet. A begyújtás magas precizitását biztosítja a Lambda szondával ellátott modern technika, amely képes szabályozni a kazán teljesítményét és beállítani a hasznos paramétereket.

A pelletek égését biztosítja a piacon kapható legmagasabb minőségű hőálló acélégő. Működése teljes mértékben automatikus. A kazán teste 6 mm-es magas minőségű kazán acélból van összehegesztve, amely hosszú élettartamot biztosít. A tűzálló betonszerelvények egy kiváló minőségű tűzálló vasalattal megerősített tűzálló betonból állnak. A legmegterheltebb fúvóka egy speciális tűzálló anyaggal van ellátva, amely a tűzálló betonhoz képest nem kopik el, így növeli a kazán élettartamát. A kazán tisztítása nagyon egyszerű és nem túl igényes. A turbulátorok, illetve a pelletek égésterének tisztítása automatikus. A kazán elektronikája kiegészíthető olyan modulokkal, amelyek képesek vezérelni az puffertartályt, keverő kört, HMV tartályt, a napelemeket és más hőforrásokat. A kazán állapotát ellenőrizni lehet interneten LAN kapcsolódással, illetve okostelefonokkal is. Az elektronika képes akár egy havi operatív információt is átadni.

A kazán biztonsága

A kazán integrált hűtőkörrel bír, amely rá van kötve a vízellátásra, így túlmelegedés esetén biztosítja a kazán biztonságos lehűtését. Másik fontos biztonsági elem a biztonsági termosztát, amely a túlmelegedés esetén leállítja az elektromos energiaellátást a kazán összes elektromos alkatrészében, kivéve a szivattyút, hogy a lehűtés minél hamarabb végbemenjen.
Abban az esetben, ha a kazán túlmelegszik, az elektronika hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. Abban az esetben, ha a kazán a pellet funkcióban van, képes a főajtót bezárni elektrozár segítségével, hogy ne történjen meg, hogy a  felhasználó az ajtót nyitva hagyja. Az égő fordított égését megelőzően a kazán kétszeresen védett, mégpedig egy nagyon hatékony forgóajtó adagolóval, amely mechanikusan elválasztja a tüzelőanyagot az égőtől és önkioltó tömlőtől.

Rendkívül hatékony tüzelés

A kazán rendkívül magas teljesítményt ér el, amely túllépi a 90,5 % fa esetében és 90,4 % a pellet tüzelésének esetében köszönhetően a függőleges cső hőcserélő hőátadó felületének és speciális turbulátorainak, amelyek automatikusan működnek. Ez biztosítja a kazán egész élettartama alatti deklarált erejét.
Fa teljesítménye 12,5 – 25 kW
Pellet teljesítménye 9 – 30 kW
A rakodó kamra térfogata 160 l
Szélesség × magasság × mélység 951 × 1 604 × 1 207 mm
A kazán szélessége a burkolat nélkül 760 mm
Hatékonyság fa 90,5 %
Hatékonyság pellet 90,4 %
A fa max. hosszúsága 560 mm
A füstgáz hőmérséklete 150 ⁰C
Kéményhuzat 25 Pa
A kazán tömege 840 kg
Termékek
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről